SORTIDA A LA PLATJA

El dia 8 de maig del 2015, els i les alumnes de 5è i 6è, vam anar a la platja a plantar els dimonis. Vam anar-hi a peu.
Quan vam arribar a la platja vam veure moltes escoles que portaven dimonis per plantar-los. Vam esmorzar i vam anar a posar-nos a la cua. Quan ens va tocar a nosaltres, tots vam plantar els dimonis a la sorra.
Després vam anar a jugar una mica a la platja. Jo vaig escalar per una mena de  piràmide; vaig intentar pujar a dalt del tot, però era difícil. I al final ho vaig aconseguir.
Feia molt de vent en la platja. Al cap d’una estona vam veure a la Tere, la nostra professora a P-3 i P-4. Quins records em van venir!
Vam tornar a la platja i vam jugar. Era difícil córrer per allí, super difícil!.
Quan vam acabar de dinar vam tornar a jugar. Vam enterrar persones. Primer vam enterrar els peus. Si fèiem un forat a terra i posàvem els peus allí, semblava que érem nens petits! Quina gràcia ens feia!
Després vam tornar a l’escola, que ja era l’hora. Camí de l’escola, mentre anàvem a agafar el bus, el professors ens van invitar a un gelat. Estaven boníssims, els gelats!
Vam pujar a l’autobús i vam tornar a l’escola. En arribar vam fer un partit de futbol. Jo ja no podia més. Estava rebentada! Però, m’ho havia passat molt i molt bé!

Liping

foto

Aquest article ha estat publicat en Periodisme, sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *