Visitem l’IES Enric Borràs

El dia 5 de febrer de 2015 les dues classes de 6è vam anar a visitar l’IES Enric Borràs. Ens acompanyaven la Noemí, el Ramon i el Ricard. Vam anar a l’institut per veure com era, quines classes hi havia, etc.
Quan vam arribar a l’Enric Borràs vam anar al quart pis per veure com era. Vam entrar en una classe de 1r d’ESO. Vam veure alguns ex-alumnes de l’escola Feliu i Vegués.
Després vam anar a fer els tallers. Hi havia quatre tallers: el taller del maquillatge, el taller de les caretes, el taller dels percussions i el taller de laboratori.
Una vegada acabat el taller va sonar el primer timbre. El timbre volia dir que ja era l’hora d’anar al pati. Ens vam esperar fins que va sonar un altre timbre que significava que ja s’havia acabat l’hora del pati. En aquell moment vam baixar.
Hi havia dos patis. Un pels de 1r d’ESO i l’altre pels de 2n d’ESO fins al batxillerat.
També hi havia un bar. Nosaltres vam anar al pati dels de 1r d’ESO. Quan va acabar el pati vam anar a la biblioteca. Allí vam fer preguntes.
Un alumne va dir: “Si fem campana a l’institut què passa?” Un professor va contestar-li: “Heu vist unes màquines en entrar; si no hi poseu la cara i falteu a classe, nosaltres enviarem un correu als vostres pares on els direm que no heu vingut a classe.”
Vam fer moltes preguntes. Fins i tot vam saber que hi havia extraescolars a l’institut; fan hip-hop, natació i dues més, que no me’n recordo quines eren.
M’ho vaig passar molt bé fent la visita a l’institut Enric Borràs. M’ha agradat moltíssim! Espero poder fer una altra vegada la visita!

Liping

Aquest article ha estat publicat en Badalona, Periodisme, sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Visitem l’IES Enric Borràs

  1. Sandeer diu:

    M’agraden molt les cares de tothom. Són molt güais!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *