SORTIDA AL COSMOCAIXA

El dia 27 de març de 2015 els i les alumnes del cicle mitjà i cicle superior vam anar de sortida al Cosmocaixa. Hi vam anar amb autocar. Quan ja estàvem allí ens vam parar i vam esmorzar. Després d’esmorzar vam entrar a dins. Dins del Cosmocaixa hi ha molts i molts invents fantàstics i genials!

Vam veure molts invents. Ens van agradar moltíssim! Cap a les 12:00 hores i uns minuts vam entrar en una sala de cinema. Bé, no era ben bé una sala de cinema perquè la pantalla no estava al davant. Estava a dalt. Primer una noia ens va parlar; llavors van apagar els llums i va començar la pel·lícula. La pel·lícula va durar uns 30 minuts. Era magnífic!

Quan vam acabar de veure la pel·lícula va tornar la noia i vam fer moltes preguntes. Teníem moltes coses per preguntar. Però no ens va donar temps perquè li tocava a l’altre grup. Quan vam acabar vam sortir i directament vam anar a dinar.

Quan vam acabar de dinar alguns nois i noies vam jugar al “pilla-pilla”. Després la Noemí va treure unes cordes. Vam jugar cantant moltes cançons diferents amb la corda. A mi em va agradar molt aquest joc.

Quan vam acabar l’autocar ens estava esperant. Vam entrar a l’autocar. I ens va dur fins a la parada propera a l’escola. Quan vam arribar vam baixar. Aleshores vam anar a l’escola. En arribar a l’escola vam fer un partit de 5è contra 6è ( 5è vs 6è ).

A mi em va agradar moltíssim aquesta excursió! Em vaig divertir molt! M’agradaria tornar a repetir una altra vegada aquesta sortida!

Liping

Aquest article ha estat publicat en Periodisme, sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a SORTIDA AL COSMOCAIXA

 1. sandeer diu:

  He vist el video de la sortida i m`ha semblat molt divertit. M’agradaria molt pero moltíssim estar amb vosaltres en aquell moment, però no passa res perquè jo, en la meva escola també faig moltes sortides.
  Molts petons. Sandeer

 2. fturmo diu:

  Hola, Sandeer.
  Ens alegra molt saber que estàs bé i contenta a la teva nova escola.
  Molts records dels teus amics i amigues del Feliu.
  Una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *