SORTIDA AL MNAC

El dia 4 de febrer de 2015 les dues classes de 6è vam fer una sortida; es tractava d’anar a visitar un museu. Els professors que ens acompanyaven eren la Noemí, el Ricard i el Ramon. El museu és diu: MNAC (Museu Nacional Art  de Catalunya).
Hi vam anar amb autocar. Quan vam baixar, feia molt, molt fred!!! Estàvem congelades!!!!  Estava nevant en algunes muntanyes i en altres hi havia molta boira que les tapava. Vam parar en un lloc i vam començar esmorzar. Allí feia més fred que mai, i algunes de nosaltres estàvem mortes de fred. Quan vam acabar d’esmorzar vam anar al museu per fer el taller “Emocionar-te”.
Per fer el taller ens acompanyava una monitora. El nostre taller començava a les 11:00 h. Vam veure quadres pintats per pintors famosos. Vam veure els mobles dels anys moderns i ens vam aturar als mobles que tenia Dalí.
Allí també vam veure un retrat del pare del Salvador Dalí. Ell ens explicava amb el retrat que no tenia molt bona relació amb el seu pare; ell volia ser un pintor, però el seu pare no volia que ell fos pintor; el seu pare volia que ell tingués una empresa.
Una vegada acabat de veure tot allò, la monitora ens va fer preguntes. Ens va preguntar que si haguéssim de triar una cosa del que havíem vist per endur-nos a  casa nostra, que ens enduríem? Quan vam sortir tots li vam dir.
Quan vam acabar vam anar a una sala a veure com muntaven alguna mena d’espectacle. Llavors vam sortir. Quan vam acabar tot  ens vam esperar a fora. A fora, vam conèixer a una noia coreana. Ella ens va fer unes fotos; ella parlava en anglès. Tots i totes vam parlar en anglès amb ella. Quan van sortir els de l’altra classe vam anar a un lloc a dinar. Allí vam conèixer a una famosa. Ella era del Japó. Tots vam pensar que ella era una model. Com que estava desfilant, vam pensar això. Però no era model. Era una pianista molt i molt famosa, que estava gravant un videoclip. El fotògraf ens va fer una foto. Allí, vam conèixer a moltes persones de diferents països. Totes ens ho vam passar genial. Era magnífic aquell lloc!
Després, era ja l’hora d’anar cap a l’escola. Quan vam arribar a l’escola vam voler jugar un partit de futbol, però al pati estaven fent ciclisme. Vam anar a la classe per veure una pel·lícula. Algunes estàvem mortes de gana. Jo tenia tanta gana! No sabia perquè. Però segur que era perquè havíem jugat molt. Vam veure una pel·lícula de balls. Era molt maca aquella pel·lícula. Em va agradar moltíssim!!!
M’ho vaig passar molt i molt bé, durant la sortida. Em vaig divertir molt! M’encanta aquell lloc!! M’agradaria tornar-hi!!!
Espero poder anar-hi una altra vegada!

La periodista: Liping

Aquest article ha estat publicat en Periodisme. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *