VISITA AL SES BADALONA

El dia 28 de gener de 2015  les dues classes de 6è van anar a visitar  l’institut SES Badalona. En aquella excursió vam anar caminant.

Quan vam entrar al l’institut, vam veure que l’edifici era igual com el de la nostra escola. Era exactament igual.

Vam pujar per les escales i la directora es va presentar i ens va guiar. Vam anar a una classe. Dues alumnes de 4t ESO (Ensenyament Secundari Obligatora) ens va explicarel que podíem fer allí.

Hi havia tres activitats. La primera era sobre les sals de bany, la segona era ritmes de ball i la tercera era un taller de fuami. El taller de fuami consisteix en fer figures amb la goma eva.

Jo vaig elegir els ritmes de ball. Vam ballar i ballar. Era molt i molt divertit. Jo m’ho vaig passar-ho molt bé.

Va tocar el timbre; significava que ja era la hora d’anar al pati. Vam baixar al pati. Alguns van fer un partit amb alumnes de l’institut, etc. Va tornar a sonar el timbre i els alumnes de l’institut van entrar a dintre.

Nosaltres havíem de llegir un llibre en silenci amb els dels 1r d’ESO; però no ho vam fer. Llavors, vam tornar a l’escola.

En arribar vam voler jugar un partit de futbol, però estaven fent Educació Física. Vam jugar però no un partit de futbol, sino a altres coses.

Jo m’ho vaig passar molt i molt bé. Va ser molt i molt divertit. M’ho vaig passar super bé.

Liping

Aquest article ha estat publicat en Periodisme. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *