Producte final [conclusions]

work-icon-0
ACTIVITAT 10: ACTIVITAT DE CONCLUSIÓ

Ara que ja sou uns experts /expertes en energia i estalvi energètic. És hora de reflexionar, us proposem que demostreu què heu après com a conclusió de tot el procés. Observeu la imatge que teniu a baix, parleu-ne, i ordeneu coneixements apresos, idees i suggeriments. Haureu de redactar les conclusions del vostre projecte. En aquestes conclusions heu de sintetitzar allò que heu après i que considereu més important, haureu també de donar arguments que ajudin a conscienciar la gent sobre la necessitat d’estalviar energia. Per tal d’escriure el text caldrà que feu primer un guió (Veureu la proposta de guió que hi ha a sota).

Haureu de presentar i exposar davant la classe aquestes conclusions. Com a suport a la vostra exposició heu elaborar algun mural, power point, mapa conceptual… que ajudi al seguiment i comprensió de la vostra exposició.

FEINES A PRESENTAR (caldrà penjar-les al “Padlet”):

1.- Text escrit amb les vostres conclusions. (Consulteu la rúbrica d’avaluació abans de començar el text.)

blog-image-1

2.- Presentació, mural o mapa conceptual per utilitzar el dia de l´exposició.

presentation

PROPOSTA DE GUIÓ

1. Introducció: Explicar quin ha estat el vostre projecte. Què heu fet en línies generals? Com ho heu fet? Amb quines dificultats us heu trobat?…

2. Per què és tant important estalviar energia? A partir de tot el que heu après hauríeu de respondre a la pregunta inicial que ens formulàvem al començament del projecte. En aquest punt és quan hauríeu de donar arguments que justifiquin la necessitat d´estalviar energia. Serien arguments que explicarien per què és tant important fer estalvi energètic. En aquest apartat és on heu de demostrar de forma resumida allò que heu après i que considereu més significatiu i important per vosaltres.

3. Idees i aportacions personals de l’Equip: Us ha estat útil aquest projecte? Què pensàveu abans? I què penseu ara? Us ha fer canviar en algun aspecte portar a terme aquest projecte?…

4. Què es pot fer per millorar? Hauríeu de fer un mínim de 6 propostes de millorar.

5. Altres aspectes que vulgueu comentar.

 

rubricpostimage
Rúbrica per a avaluar les conclusions i la presentació de les conclusions:
https://drive.google.com/a/xtec.cat/file/d/0B39rsQBI3P7aZ2lVelpXeGFUblE/view?usp=sharing