Bon dia món!

Avui, tornem a actualitzar el nostre bloc d’E+S, amb una noticia que va passar desapercebuda.

Tot i que s’ha passat ja una mica de temps ( 😳 ) en el mateix moment en que ens vam assabentar, no hem pogut deixar de fixar-nos.

Com veieu a les fotos, el passat Sant Jordi l’alumnat de l’Institut, en concret els  i les alumnes de les matèries d’Educació visual i plàstica i Religió van aconseguir, aprofitant i reutilitzant els residus trobats a sa casa, crear un drac representatiu de la nostra llegenda catalana.

Com ho han aconseguit?

Com veieu si analitzeu les imatges,  companys i companyes van fer servir dossiers plàstics de color verd, ja sense ús, bruts o espatllats, per  formar part del cos del drac. Safates, també de plàstic, van ajudar per formar tant les 4 potes com la boca i els seus ulls.

Plàstics d’altres colors (taronja, groc, vermell…) han servir per decorar el seu llom i la cua, i crear el espantós foc que emet aquesta imaginaria espècie.

La tecnologia avança molt! tant és així, que els materials que fa uns anys eren grans arxivadors de coneixements ara han quedat totalment desfasats: és el cas dels CD’s, que ens han servit per fer els ulls o la cua.

Així, triant, reutilitzant, retallant i enganxant han aconseguit crear un Senyor DRAC.

Sense dubte, l’alumnat de 4t d’ESO ha après, gràcies a aquesta activitat, que la vida útil d’un material no té perquè acabar-se quan sembla, sinó que si fem servir el nostre cervell, poden allargar-la… i gaudir de la nostra creativitat!