Dia 1

El dìa 1 veiem que el paper d’alumini predomìna d’entre els altres residus, després veiem que es el paper de cuina amb 10 embolcais i per molt per sota tenim un empat entre els vasos de plàstic, el film i altres….

Es tindrá que millorar molt i esperem que quant en donin el embolcalls sostenibles redueixen aquestes xifres de embolcall contaminants.

 

Dia 2

Avui hem tingut una sorpresa molt agradable ja que els embolcalls contaminant han reduït, i em comprovat també han baixat alguns residus no contaminants com el paper de cuina i han pujat alguns residus no tan contaminant com el paper d’alumini però son contaminants.

 

Dia 3

 

Avui no estem gaire contents perquè el paper d’alumini ha superat els límits de l’altre vegada, el paper de cuina es manté en la seva linea que el primer dia i per sort els envasos de plàstic han disminuït.

Altres residus es menten sempre en el mateix punt i el film per sort que es molt contaminant está a les mínimas.

 

Dia 4

Els nostres residus contaminants son molt elevats perquè les classes C i D els hi han donat els enbolcalls sostrnìbles i al A i al B no els hi han donat per comparar entre les dos classes i poder treure una conclusió del projecte.

 

Dia 5

El cinquè dia ens hem trobat que tots els residus contaminant s’han baixat o s´han quedat en el mateix punt, aixi em notat que els companys s’han solidaritat amb el nostre projecte.

Estem molt contents perquè hem vist una gran millora encara que no tinguem els embolcalls.

Aixo tambe en fa pensar que encara que costa més o podem aconseguir sense els embolcalls sostenibles.

 

Dia 6

Veiem que en el dia sisè és vestan semblant al dia 5 encara que els envasos de plàstic hagin augmentat una mica.

Estem molt contents amb els nostres resultats i amb la col·laboració dels nostres companys de classe, que encar de no haver tingut els embolcalls sostenibles aconseguit tindre una millor bastant agradable.