MÀGIA POTÀGIA!

Aquest darrer trimestre de curs, els nens i nenes de P3 i P4 hem començat un nou projecte de recerca en l’àmbit de l’entorn social i cultural. En aquesta línia ens hem endinsat una mica en el món del circ i hem anat descobrint algunes de les disciplines que formen aquest espectacle. Però com que a nosaltres ens agrada molt investigar, tot fixant-nos en els mags, ens hem preguntat:

“COM ES FA LA MÀGIA?”
MerlÍ

És per això que, entre tots i totes plegats, hem començat a buscar informació dins i fora de l’escola. Hem consultat llibres, hem tingut l’oportunitat de saber els noms d’alguns mags coneguts, hem visionat espectacles de màgia gràcies a la Pissarra Digital Interactiva. Fins i tot hem convidat un familiar de l’Oriol, que ens ha vingut a fer màgia a l’aula. Quins trucs més difícils!

I la senyoreta Carme també ho ha intentat: “Màgia potàgia, cua de moixó…” De tant en tant ens fa un truc de màgia dels difícils i ens deixa uns dies per esbrinar com creiem que ho ha fet. Passat un temps, ens mostra com ha fet “la trampeta” i ens convida a provar.
I provant, provant, alguns companys i companyes de classe s’han afeccionat, i han preparat amb la seva família petites actuacions de màgia que després han compartit amb nosaltres. Us mostrem algunes imatges de tot plegat.

Fotos Màgia

Aquest article ha estat publicat en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *