Gimcana CS per recaptar fons per la Marató de TV3 i Save the Children

El passat dimarts dia 29 d’octubre, els i les alumnes de cicle superior, van preparar la V Gimcana Solidària per a la resta de l’escola amb la finalitat de recaptar fons per la Marató de TV3, que aquest any estarà dedicada a les malalties minoritàries, i la ONG Save the Children, que es dedica a millorar les condicions de vida de nens i nenes en edat escolar que es troben en situació desfavorable. Vam passar una tarda molt divertida i esportiva tots plegats, al mateix temps, que hem pogut contribuir en la recaptació de fons. Si premeu la imatge podreu veure la resta de fotografies.

Aquest article ha estat publicat en ED. INFANTIL, Ed. PRIMÀRIA, EDUCACIÓ FÍSICA, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *