L’hort – Darreres notícies

Ens han espatllat l’hivernacle

Com ja sabeu els alumnes de segon som els que tenim cura de l’hort de l’escola. Aquest és un treball que ena agrada molt però també ens dóna disgustos.
Us volem explicar que hi ha alguns “brètols” que aprofiten les hores que no som a l’escola per espatllar-nos l’hort:
A finals del curs passat ens varen estripar el plàstic de l’hivernacle. Segurament amb algun estri punxant varen esquinçar tot un tros de plàstic. Afortunadament en Jordi i en Pep ens hi ha posat un plàstic nou, ho varen fer divendres perquè han anunciat que aviat baixaran molt les temperatures i nosaltres ja hem plantat les verdures a l’hivernacle.

Ens han arrancat les pastanagues

No sabem si han estat els mateixos personatges o uns altres que ens han fet una altra “bretolada”: ens han arrencat una part important de les pastanagues que en Jaume havia plantat a l’estiu i que estan creixent. Després d’arrencar-les les han tirat dins del bidó de l’aigua que fem servir per regar l’hort.

ESPEREM QUE NO TORNI A PASSAR RES MES I QUE TOTHOM RESPECTI L’ESCOLA I LES SEVES INSTAL•LACIONS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà