L’hort de l’Escola

Com ja sabeu de cada curs els alumnes de segon tenim cura de l’hort de l’escola.

A nosaltres ens agrada molt fer tot aquest treball de l’hort i tenim la sort de comptar, des de fa anys , amb l’ajuda de l’hortolà Jaume Vilaró (l’avi de l’Ot i la Núria Vargas). Sense ell seria impossible tirar endavant aquest projecte de l’hort. També ens fa estar contes saber que a partir d’ara podrem comptar molt més sovint amb la seva ajuda, perquè s’ha jubilat.

A començament de curs ja vam penjar al bloc la primera notícia del nostre hort, quan varem collir i menjar els enciams i els tomàquets que en Jaume havia plantat a l’estiu.

En Jaume prepara la terra, ens porta les llavors i els planters, ens ajuda a plantar les verdures i les hortalisses i ens contesta totes les preguntes i els dubtes que puguem tenir sobre la cura de nostre hort.
La setmana passada vam plantar tot el que collirem a la primavera:
Pèsols, porros, faves, alls tendres, cebes i enciams.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà