Esmorzar de Castanyada

Com cada any hem gaudit d’una  intensa celebració de la CASTANYADA.  Ja de bon matí només entrar a l’escola ens envaïa la característica olor de les castanyes torrades. En Pep amb l’ajuda dels pares i mares de P3 s’han ocupat de fer foc  i torrar els 30 quilos de castanyes. Quina feinada!! Això sí, han quedat boníssimes.

També ens han ajudat els pares i mares de 6è a fer i repartir en safates les coques i els panellets que TOTS els alumnes han elaborat  al llarg d’aquesta setmana: de coco,  de xocolata,  de pinyons, d’ametlla… Aquest any també hem afegit a aquest esmorzar una fruita típica de tardor i molt atractiva pels nens i nenes, la magrana.

Els alumnes de 5è s’han organitzat estupendament per fer arribar aquest espectacular esmorzar a la resta d’alumnes de l’escola.

GRÀCIES a tots per la dedicació i la col·laboració per fer possible la celebració de la CASTANYADA. Però això no acaba aquí aquesta tarda ballarem les danses que portem temps treballant.

Recordeu que hi esteu tots convidats!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *