Cantània 2023: Les portes del món

Els alumnes de cinquè al llarg d’aquest curs escolar han estat treballant des de l’àrea de música la Cantània: Les portes del món. Es tracta d’una cantata que es realitza a tot el territori català i on participen milers d’alumnes.

L’alumnat va realitzar el concert al teatre Monumental de Mataró, juntament amb altres escoles. Va ser un gran espectacle que van realitzar acompanyats de músics, grans cantants i un excel·lent director que els va guiar en tot moment.

Ha estat una activitat molt enriquidora i gratificant.

Concert de La Clika

Porten tot el curs aprenent el repertori de La Clika i per fi va arribar el gran dia. L’alumnat de 2n va oferir dilluns a totes les famílies un espectacular concert a La Sala d’Argentona.

El projecte consisteix en l’aprenentatge escolar d’una cantata d’onze cançons que fomenten l’autoestima, l’amistat, la diversitat, l’ecologisme o la igualtat de gènere… de la mà de La Clika, una colla d’amics d’una escola imaginària. Segur que tots els assistents, gran i petits, vau gaudir del meravellós espectacle.

Aquí podeu veure un recull d’imatges i un vídeo de tot el concert.

Que soni la música!

La cooperativa “Tots triem”

Benvolgudes famílies,

Durant aquest curs escolar, l’alumnat de cinquè ha creat i gestionat una cooperativa escolar amb el suport de l’escola, l’ajuntament i les empreses i entitats del municipi.

Els socis de la cooperativa “Tots triem” han estat elaborant productes artesanals per vendre el 19 de maig al mercat setmanal del poble. El 60% dels diners recaptats aniran a la protectora d’animals de Dosrius.

Us animem a escoltar l’anunci 1 i l’anunci 2 que han fet els mateixos alumnes on hi ha la informació més detallada de la venda. Us hi esperem a tots!

També podeu veure tot el procés seguit al bloc de cinquè 

 

Taller d’Ukelele

Aquest matí hem iniciat el taller d’ Ukelele amb l’alumnat de 3r i 4t.

Hem començat aprenent la tècnica, la posició de les mans i les diferents maneres de tocar l’instrument.

Ha estat tota una experiència! 

La setmana vinent més!

Us deixem un recull de fotos  perquè veieu els i les artistes que tenim a l’escola!

SANT JORDI 2023

Visca els llibres, visca les roses, visca la cultura i visca l’amor!!!

Avui hem celebrat a l’escola la diada de Sant Jordi. Com sempre hem iniciat la jornada amb la representació de la Llegenda de Sant Jordi per part de tot el claustre i amb una mirada molt particular. Aquest any la princesa se’ns ha tornat “influencer” i ens ha capgirat una mica la tradició. El matí ha continuat amb una sessió de tallers on s’han barrejat grans i petits per fer treball en equip.

A la tarda, mentre els més grans de l’escola han celebrat els Jocs Florals i han conegut els guanyadors i guanyadores del concurs literari, els més petits d’infantil han gaudit d’una tarda de conta contes.

Aquí teniu un petit recull en imatges de la jornada.

VISCA SANT JORDI!!