Col·laboració per la Festa d’Escola

Com bé sabeu estem començant a preparar la festa d’escola, que enguany es durà a terme el dissabte 20 de maig, i necessitem del vostre ajut. Per aquesta raó us volem demanar CAPSES DE CEREALS PLEGADES o similar, per poder muntar un taller.

La data límit per portar les capses és el 30 d’abril. Podeu fer l’entrega directament al tutor/a del vostre fill/a que les recolliran.

Gràcies

Portes Obertes

Aquesta setmana hem dut a terme les Portes Obertes de la nostra escola. Us adjuntem una presentació amb tota la informació pels que no hi heu pogut assistir o per si voleu tornar veure amb més calma el que fem a l’escola.

 

Nou taller educatiu per a pares i mares

taller-educatiuL’Ajuntament d’Argentona i la xarxa d’AMPA’s d’Argentona, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitzen una nova edició del taller formatiu per a pares i mares per a la millora de l’èxit educatiu dels fills.

El taller es farà a la nostra escola els dimecres 22 i 29 de març de 18:30 a 20 hores. Les places són limitades i les inscripcions s’han de formalitzar al web www.argentona.cat/tallerseducacio

 

Fins l’any que ve Carnestoltes!

Avui a l’escola ha  vingut la Vella Quaresma per posar fi al temps de disbauxa, gresca i xerinola. No estava gaire contenta de tanta festa que hem fet i per això ens ha dit que durant 7 setmanes estarem de penitència… a  veure si passen ràpid aquestes setmanes!

dim          video