Informació jornada intensiva

Us informem dels diferents serveis, horaris i funcionament durant la jornada intensiva.
La jornada intensiva comença el DIMARTS 5 DE JUNY i no el dilluns 4 com estava marcat al calendari escolar, per tant, aquest dia es farà horari normal.
MENJADOR

–  L’horari de menjador serà de les 13h fins les 15,30h .

–  La recollida dels alumnes de menjador es farà de 15,15h a 15,30h a les escales de davant el gimnàs. CAL OMPLIR AQUEST FORMULARI.

CASALET JORNADA INTENSIVA:

– El casalet d’estiu es farà de 15,30h a 17h.  Us adjuntem el full informatiu així com l’autorització.

– L’ entrada dels alumnes es farà per la porta de baix ( entrada principal ).

– L’ horari de les permanències, per aquelles famílies que ho necessitin, serà de 17h a 18,30h.

La vida continua dins el niu

Els pollets ja tenen poc més d’una setmana. Han crescut molt aquests darrers dies i ja tenen el cos recobert de plomes. Els pares tenen una dedicació exclusiva cap a les seves cries. La veritat és que no ens cansem de veure’ls entrar i sortir… Els pollets cada vegada es mouen més dins el niu i de tant en tant fins i tot obren les ales. En pocs dies deixaran el niu i començaran a volar. A veure si aconseguim en propers vídeos veure’ls sortir.

Esperem que us agradin els vídeos. La setmana vinent més…

Al pati d’infantil hi ha molta vida

Recordeu les caixes niu que els alumnes de 4t del curs passat van construir? A principi d’aquest curs les vam despenjar i vam poder comprovar que una parella d’ocells havia format una família a dins. Vam veure el niu fet de branquetes i també restes de closques d’ou. Vam decidir, doncs, millorar les caixes niu i posar frontisses a la porta per tal d’intentar fer-ne un bon seguiment i les vam tornar a penjar. Després de diferents observacions vam poder constatar que l’entrada i sortida d’una parella de mallerengues carboneres de la caixa niu era constant.

Els més petits de l’escola juguen al pati amb les pales i les galledes aliens a l’explosió de vida que es belluga sobre els seus caps…

Era el moment, doncs,  de posar-hi una càmera per a veure què passava allà dins.

I això és el què hi passa…

Imatge de previsualització de YouTube

Impressionant, oi? Doncs aneu seguint el fil de la notícia perquè anirem penjant més vídeos per veure l’evolució dels ocells!!