gràcies Salvador!

dsc_0619-lwPrimer de tot donar-li les gràcies al Salvador ja que ens ha brindat l’oportunitat d’experimentar una nova experiència en només una màteria del curs. El projecte ha sigut interesant i diferent perquè en una classe normal prens apunts i llegeixes llibres, en canvi, en aquest projecte hem pogut participar en una obra d’art amb un artista real.

Laura Pérez

One thought on “gràcies Salvador!

  1. Salvador

    LAURA: Gràcies a tu. Per a mi ha estat una alegria treballar amb vosaltres. És veritat que amb mi no heu près apunts ni us he donat llibres a llegir, però l’experiència que hem viscut junts no serviria de gaire sinó tinguéssiu totes les altres assignatures. Les que us fan llegir llibres, prendre apunts…pensa que la idea d’aquesta obra “deu mil hores” va venir d’uns textos. Suposo que haureu vist que aquesta feina d’artista no surt del no-res. Cal tenir molta informació i formació, i molta curiositat per les altres coses de la vida..de la política, també. Recordes que vam parlar del marxisme? Doncs com més formació tingui un artista, o un paleta, o un metge…millor farà la seva feina i millor es sentirà. Només dir-te que heu estat un grup excepcional i que espero que ens tornarem a veure!
    Salvador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *