Comença un nou cicle d’aprenentatge

en-residencia_21maig-27-lw

En primer lloc m’ agradaria donar les gràcies a en Salvador i a tots aquells que han fet possible aquest projecte,  espero que altres alumnes i artistes puguin viure una experiència semblant.

Al llarg d’aquest procès  hem pogut comprendre el valor d’una metàfora, aprendre amb altres alumnes l’ofici d’artista i treballar amb un ben a prop. Saber el que significa elaborar un obra d’art nova i particular, partint d’una idea, d’una reflexió, tot en un període de temps bastant curt…  i haver-ho aconseguit!

Com va dir en Miquel el dia que es va inaugurar l’exposició de l’obra, aquest procès s’ha acabat, però per a tots nosaltres significa el començament d’un nou cicle d’aprenentatge.

Maria Goretti Aparicio Oller

One thought on “Comença un nou cicle d’aprenentatge

  1. Salvador

    GORETTI: Ha estat agradable treballar amb tu. Espero que aquest projecte t’hagi donat una visió més pròxima dels treballs artístics. La teva discreció i sensibilitat sé que s’inclinen cap a la creació. Només voldria tornar a insistir en la idea que el treball que hem fet junts és fruit de la meva manera de veure les coses i d’entendre l’art i que de maneres de fer i d’entendre l’art en el nostre món contemporani (postmodern) n’hi ha una infinitat, tantes (potser) com creadors. M’agradaria que aquesta experiència us hagi servit tant a aquells que voleu inclinar-vos cap a la creació com aquells que no. En qualsevol activitat de la vida necessitem construir la nostra personalitat, (pujant pels graons d’una escala que metaforitza el creixement i la formació..) per ser un mateix, decidir amb llibertat, tenir criteri i també ser solidari. Crec que en aquesta experiència de les deu mil hores hem experimentat coses com aquesta.
    Fins aviat!
    Salvador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *