Un plaer Salvador!

09_abril_10-71-lwMoltes gràcies Salvador, m’ho he pasat molt bé amb tú, aquest projecte m’ha agradat molt, ha sigut molt divertit, i una odisea per nosaltres, una aventura inesperada.
Mai ho olvidaré, ha sigut una experiència molt bona. Potser que quan busqui treball poso això al meu curriculum…
Ha sigut tot un plaer!

Luis Morote

One thought on “Un plaer Salvador!

  1. Salvador

    LUIS: Gràcies pel teu comentari al blog, m’agrada que utilitzis la paraula odissea, és una paraula carregada de mitologies i llegendes, bé, una petita Odissea si que ha estat; entre tots hem pres un vaixell per a fer un petit viatge, “que el camí cap a Ítaca sigui llarg” diu el poeta Kavafis. També una barca hagués estat una bonica metàfora d’aquesta experiència. Si quan busques treball creus que aquesta ratlla del teu currículum et pot ajudar jo n’estaré molt satisfet, a mi, també m’ajudarà a trobar altres feines aquesta experiència que he compartit amb vosaltres, segur. Va ser un plaer conèixer la teva família i saber que a casa també en parlàveu de En Residència.
    Que tinguis un bon estiu, ens veurem aviat!
    Salvador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *