10.000 HORES

dsc_0046-lwAquest any he après molt, he madurat com a persona….
Ha sigut una molt bona experiència i crec que m’ajudarà molt en el present i en el futur.
Gràcies a aquest projecte he entès perquè hem d’estudiar. Hem d’estudiar per poder-nos enfrontar a la vida. Hem d’aprofitar el moment en el que estem, perquè si només penses en el futur, això t’impedeix estar en el moment que ets capaç de fer coses que els altres no entenen.
Aquesta es la essència de la vida.

Marc Lloret

One thought on “10.000 HORES

  1. Salvador

    Marc: gràcies per aquesta nota al blog i per l’entusiasme que has posat al projecte. Quan treballi a l’estudi, sol, enmig d’una feina llarga i complexa recordaré una frase que em vas dir: Salvador, si no pots amb totes (les escales) porta-les cap aquí que entre tots t’ajudarem. Serà agradable de recordar que en tot moment en algun lloc se t’ofereix suport, que espontània i sincerament algú està disposat a ajudar…En aquest món d’ara mateix que sembla naufragar, la vostra actitud en aquest projecte per a mi és el símptoma real de que alguna cosa millor som capaços de fer entre tots, ara i aquí, un altra “essència de la vida” com tu dius..

    Salvador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *