Acabant…les 10.000 hores.

en-residencia_21maig-43-lwEn aquest projecte anomenat 10.000 hores, hem estat treballant per tirar-lo endavant moltes persones, tan alumnes com a professors, com a col·laboradors del Salvador, fins i tot ell mateix, persona imprescindible en aquest projecte.

Tots hem estat col-laborant en equip, mentre que uns tallaven i polien les fustes, altres les muntàvem. I una vegada ja construïdes, l’únic que faltava, era passar una mà de pintura i quedaven perfectes. I tot això, amb l’ajuda del Miquel que ens guiava i corregia.

La primera vegada que vam començar a pintar érem tres, la Beatriz, el Marc i jo. Les pintàvem amb pintura blanca barrejada amb dissolvent, i per tant quedava molt diluïda.

Van ser dues hores molt entretingudes perquè, a més de pintar, vam poder parlar amb el Salvador de diferents temes tranquil·lament.

Mentre nosaltres pintàvem les escales, la meva escala la van estar muntant els altres i ni el Marc ni jo vam poder enllestir-les.  Això demostra que tots estem col·laborant conjuntament per construir i tenir acabades les escales. I que no cadascú fa la seva, tots formen part de “EN RESIDÈNCIA”.

En aquests moments, les escales ja estan muntades, i per grups de entre cinc i tres persones, ens anem repartint la feina, per pintar-les.
Quant les escales ja estiguin totes perfectes, seran exposades a la sala d’actes del nostre institut, i més tard, potser en una galeria d’art.

Montse Garcia Silva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *