13 comentaris a “Bebe-Ella

 1. Hola, Elvi sóc el Marc jo e trobat una canço que és diu bebe malo i
  m´agrat molt les dos Gracies Elvi per aquestes cançons espero que en fiquis mes Gracies.

 2. hola jo he trobat que es diu Maria Nieves Rebolledo Vila ( va neixer en Valencia el 9 de maig de 1978 ) , es cantant espanyola i tambe una actriu que va guanyar la fama internacional de les cançons malo , ella . Amb un any de vida va marxar a Extremadura , els seus pares formaven part de un grup anomenat folk suberina . En la juventut va vuire a Sant Vicent de alcantara te moltes cançons ara fare una llista de algunes cançons que ge trobat de la cantant :
  malo , siempre me quedare , ella , que nadie me levante la voz , me fui , con mis manos , busco-me , como los alivos , despues ( con Carlos jean ) , la bicha , pa mi casa , kiereme , con solo una mirada , corre , aguas de abril , el marido de la peluquera, te moltes mes cançons sol que no les he trobat totes les cante amb mes cantants . La que mes magrada es la de ella pero totes son molt boniques .En 2018 va donar la llum a la seva primera filla li va ficar el nom Candela .

 3. Elvi jo ahir vaig esta buscant informació sobre aquestes noies i e trobat lo mateix que la carolina.

 4. He descobert que la Bebe quan era petita ja cantava, però va ser als 11 anys la primera vegada que va tenir una guitarra a les mans.
  Al principi li deien María Nieves que es com es diu, al cap d’uns anys ja era coneguda com Bebe.
  -Al 1995 passa a forma part del grup Vanagloria on es va encargar dels cors.
  -Al 1996 es va desplaçar a Badajoz, la ciutat on va debutar una serie de concerts, ja com a cantautora.
  -Actualment ha tret 4 àlbums i 32 cançons.

  He estat escoltan algunes cançons de la Bebe i les que més m’han agrat són:
  -Ganamos
  -Respirar

 5. Jo, a més a més del que ja heu dit puc afegir que:
  Bebe, el 27 de juny de 2006 va anunciar la seva retirada temporal del món de la música, centrant-se en la seva carrera com a actriu, que va donar un salt amb L’educació de les fades, dirigida per José Luis Cuerda, i Caótica Ana, dirigida per Julio Medem.
  Al juny de 2009 va presentar el seu nou treball musical, un disc anomenat I .. Els seus senzills van ser «La bicha», «Me’n vaig anar», «Pa casa meva» i «Busco em». En la cerimònia dels Grammy Llatins de 2009 va confirmar estar embarazada4 i el 31 de març de 2010 va donar a llum la seva primera filla, de nom Candela.

 6. Hola , la Bebe va neixer el 9 de maig de 1978 a Valencia .Al 2018 va tindre la seva primera filla anomanada Candela.Jo he escoltat cançons seves i ma agradat la de ganomes com la Mar. He trobat que va fer la canço fora de joc perque es volia manifesta que té drets a fer el mateix que el home. Es va dedicar a cantar perqie ja li va venir de familia. Als 11 va començar a tocar la guitarra i li va agrada. També he tronat que feia les cançons per espresar alguna cosa que li passava.

 7. hola soc la berta. A jo ja fa un temps q m’agrada la bebe i justament la vaig descobrir a musica quan haviem de buscar cançons sobre la contaminacio i vaig trobar ska de la tierra i la recomano perque te rao i es molt xula. tambe m’agradat molt la canço ella i he escoltat mes cançons pero les q m’agraden mes son aquestes dos

 8. Hola, quan he escoltat per primera vegada la canço de “Elle”, he estat interessada per escoltar-ne d’altres, i navegant per internet, n’he trobat varies. He trobat la de “Malo”, que la rao per la que m’ha agradat ha sigut per la lletra i el ritme, també he trobat la de “con mis manos”, el video ha sigut lo que mes m’ha agradat degut a la casa, els personatges,… una altra canço es la de “como los olivos” i el ritme l’he trobat molt alegre i en d’altres estones tranquil i silencioses, i amb la de “a mi nadie me levanta la voz” me quedat boca oberta, m’ha agradat moltíssim sobretot perquè la trobava coneguda i el ritme de flamenc també m’ha agradat molt, la lletra i el tema també eren molt bonics.

 9. Hola, soc la Denisse he trobat que els generes que canta són: Europop, Rap, Pop, Musica Indie, Electro Hop…
  La Bebe toca la guitarra i canta.
  Les seves discogràfiques són EMI Music i Warner Music.
  Les cançons més conegudes de Bebe són Malo, Siempre me quedará i Ella

 10. Hola Elvi. A mi m’ha semblat molt be aquesta cançó per al dia de la dona, pero jo he trobat una cançó que es diu “Canvio de piel” que la melodia es molt bonica i tranquila!

 11. Hola Elvira, sóc l’ Aminata i e trobat moltes cançons de la Bebe que són aquestes: Respirar(2015), Ella(2004),Me fui(2009),Siempre me quedará(2004) i una que és la de Corazón(2018).
  I la que més m’ agrade es Con mis manos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *