Hollow Cry

Per celebrar Santa Cecília, el divendres, 23 de novembre vindran a l’escola alguns dels components de Hollow Cry, alguns d’ells ex-alumnes de l’escola, per cantar-nos alguna de les seves cançons i xerrar una estona amb ells. Aquí us deixo la pàgina oficial del grup.

https://www.hollowcry.com/

12 comentaris a “Hollow Cry

 1. he trobat que el grup esta format per:
  -Xavi Sanchez (veus)
  -Aleix Farré (guitarra)
  -Marc Muñoz (guitarra)
  -Joan Flores(baix)
  I el que tocava la bateria, Xavi Peró ha deixat el grup per no poder compaginar el grup amb la seva feina.

 2. Jo he trobat que el Xavi va deixar el grup pels horaris del seu ofici. La cançó que M’agrada més es la de procastinated la van penjar el 5 novembre del
  2018. Es una de les més noves. He trobat també que presenta a Tremp el seu primer treball (Front Ashes to flames ) també van grava el nou videoclip de la vanda ho van presentar al setembre a la lira del 2018.

 3. Jo he trobat lo mateix que la Mireia i la Berta, i ademes he trobat que abans el grup es deia Winter Shades, pero el seu primer nom va ser d’Ek-tombe.
  I que el cantant del grup, igual que 4 dels 5 components del grup, es/son de Tremp, i fan un estil de musica bastant bariat.

 4. Apart de lo que heu trobat vosaltres, jo he escoltat cançon com : FROM ASHES TO FLAMES, HEAVEN’S JAIL I YEARS GONE BY

 5. El seu primer treball va ser From ashes to flames va sortir a la llum el 28 de setembre . Fa un any van fer un acord amb una agencia internaccional que anaven de gira per tota Europa . Primer de tot tenien que fer un disc sino seria difucil actuar tot aixo ho explica Xavi Zanchez el portaveu del grup . Fins ara el grup sanomenven Winter Shades , i ara sanomenen Hallow Cry .
  Van començar a actuar al Pallars Jussa , al 2007 . Apart de lo que ha trobat la Berta jo fe trobat un menbre mes que actua amb ells , es diu Enric Pons toca la ( bateria ). Jo he escoltat la canço que ha ficat el Jordi i es molt bonica .

 6. A part del que heu dit, Hollow Cry es un grup de música metal de Tremp que ha arribat a un acord amb l’agència internacional Metal Music Bookings and Management que preveu la realització d’una gira de concerts per Europa el pròxim mes de febrer.
  Metal Music Bookings representa artistes en els gèneres de música heavy metal i rock, l’agència qualifica el pallarès com un grup que és “al capdavant de l’escena emergent del metal a Espanya”.

 7. Hola, Hollow Cry es va formar l’any 2007 fins ara. Al 2011 els nois van tindré un gran debut al FestiPallars. Al maig del següent any van competir amb un concurs de bandes emergents de Barcelona.

 8. El grup trempolí Hollow Cry ha fet el seu primer disc i ha gravat un videoclip després de signar amb una agència de Londres fa un any. A més han volgut aprofitar fer la presentació a Tremp, el seu poble, i que el teatre de la Lira fos l’escenari de la gravació . El grup està integrat per 4 joves trempolins i un menorquí, i tot i que el grup ha anat canviant alguns dels seus integrants al llarg dels anys, ja en fa uns 11 que toquen i 7 que estan centrats en el Metal.

 9. Jo he trobat lo mateix que la Berta pero que tambe van començar a actuar al Pallars Jussà com a grup de versions sota el nom d’Ek-tombe, l’any 2007. I que aquest reneixer constant els ha portat a titular el seu primer disc “From ashes to flames. Tambe que la música de Hollow Cry es defeneix com a metalcore.

 10. M’he assabentat que abans de firmar amb la companyia americana, la seva representant era Neus Uroz, filla de Tremp, va ser qui els va encaminar en aquesta carrera musical del heavy metal i els a representat fins ara.

 11. Molt bé, nois i noies. Heu dit coses molt interessants sobre Hollow Cry. Espero que us agradés i aprofitéssiu molt la seva visita a l’escola. A mi em va encantar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *