19 comentaris a “Roba Estesa – Podries

 1. Hola soc el Marc Riba jo he trobat que les dones es diuen Alba Magriñà, Anna Sarda, Clara Colom, Claudia García, Gema Polo, Neus Pages i Helena Bantulà.

 2. Hola soc el Fellype e descobert que roba etesa es un septo musical feminino y feminista que nacióen 2013 inicialmente en 2011 con el nombre ai,carai!-en campo de tarragona formado por alba magriña,anna sardà. Clara colom,claudia garcia-albea,germma polo neus pargès y helena bantula.

 3. Hola, jo tambe he trobat com es diuen pero a mes a mes que toca cadascuna: Helena Bantulà toca la guitarra electrica, Clara Colom toca l’acordio i canta, la Claudia Garcia-Albea toca el violí, Alba Magriñà toca la bateria, Neus Pagès toca la guitarra i canta, Gemma polo canta i Anna Sardà toca el baix.

 4. Hola, jo he trobat que tenen entre 22 i 26 anys, tambe que es coneixien de de petites i que son feministes i ecologistas de cuidar el patrimonio i la nació

 5. Hola soc la Carolina jo he trobat lo mateix que vatres i a mes a mes he escoltat una cança que ma encantat es diu viu , la podeu buscar per internet .

 6. Al 2015 van guanyar un concurs i al 2017 un altre . JO tambe he trobat que la Ana Sarda tambe toca el violincel

 7. Hola a tothom, jo he trobat que el grup es va formar a les comarques del Camp de Tarragona i que des del 2017 compten amb la Sandra Brake, una noia que parla amb llengua de signes

 8. Hola, sóc l’Oriol López, jo he trobat com es diuen i els instruments que toquen el grup Roba Estesa: Alba Magriñà (bateria i percussió), Anna Sardà (baix i violoncel), Clara Colom (acordió), Claudia García (violí), Gemma Polo (canta) Neus pagès (guitarra), Helena Bantulà (guitarra elèctrica). Que tenen entre 22 i 26 anys. Que són de Tarragona i que és un grup femeni i femenista.

 9. Jo he trobat que al grup son 6 i que toquen la guitarra eléctrica i la normal, el violi i l’acordeo. Tambe que son de Tarragona i que tenen entre 22 i 26 anys.

 10. ami maagradat molt la que mes magradat es la de podriem ser blancs o negres perque totom es com es hi no hens em de separar per aixo.
  Jo escoltat altres cançons com: LES criades Altra ronda
  hi el grup sa format per 6 noies

 11. Hola, afetgeixo que des de l’any 2017 treballen amb Sandra Brake, una intèrpret en llengua de signes que participa activament en els concerts en directe.
  Roba Estesa fusiona les músiques urbanes i festives amb la instrumentació i melodies folk.
  No coneixia aquest grup fins que ens ho vas fer posar a classe.
  M’agrada molt la cançó PODRIES.

 12. Hola! soc el Jordi apart de lo que heu trobat vosaltres jo he trobat que va comença al 2011 que la aeva compañia discografica es coopula, Te albulms com: Descale i Desglaç

 13. Algunes de les seves components com Anna Sardà arriben a la formació des de la música clàssica i la seva primera formació, Ai, Carai!, era de folk tradicional. Van crear els primers temes amb guitarra i veus i més tard van sumar al grup el baix i la viola. Clara Colom ve del món de la música tradicional catalana dels Pirineus, Neus Pagès, de la música celta i el flamenc

 14. Hola sóc l´Adrià!!!!
  M´ha costat trobar alguna cosa que no haguesiu dit……..
  He trobat quela seva música es conéix com “folk calentet” i aposten per la fusió de folk, rumba, cúmbia i cançons popular i d’autoria. En les seves cançons i modifiquen els ritmes i melodías.
  Els seus referents són grups de folk com Jaume Arnella, La Carrau o Ebri Knight.
  Reinvindinquen la presencia de la dona en el món de la música.

 15. Jo he trobat lo Mateix i va comen çar al 2011 pero el nom el van ficar al 2013 a Tarragona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *