Música “a capella”

Aquí us deixo un parell d’exemples de la música “a capella”. Deixeu els vostres comentaris i les vostres impressions i responeu, si us plau, les següents preguntes:

Quina característica comuna tenen aquests dos grups o cantants?

Què els diferencia?

Quin t’agrada més i per què?

 

Resultat d'imatges de Cap pela                                            Resultat d'imatges de bobby mcferrin

 

 

 

Ei !!!! Més música “a capella”

11 comentaris a “Música “a capella”

 1. Tenen en comú que el dos canten a capela ,els diferencia el tipus de música que fan , i que el tipus de veus tambè és molt diferent . M’han agradat els dos, però potser mès la del Bobby McFernin, perquè la cançó que ens has posat és molt maca.

 2. La seva semblança es que els dos canten a capella. La diferencia que Cap Pela canten més d’una persona i Bobby Mc Ferrin canta ell sol i fa unt munt de veus ell sol. Jo penso que té més merit Bobby Mc Ferrin però personalment m’agrada més Cap Pela per l’estil i la textura de veus.

 3. Tenen en comú que els dos canten a capella (només amb veu i sense intruments). I es diferències en el tipus de música que fan i com la fan. Cap Pella es un grup que canta a capella però com que sòn un grup normalment hi ha un solista que fa la melodia i la resta fan els coros. I jo crec que potser es una mica mes facil perquè son més persones però que la seva dificultat es coordinarse entre ells i posr-se dacord.
  Bobby Mc Ferrin es un noi que es dedica a fer musica a capella i a veus ell sol. Crec que potser té més mèrit ja que com que només es una persona potser costa més fer les veus. Però també crec que hi ha avantatges, com que es ell sol no s’ha de posr d’acord amb ningú si no que fa el que a ell li sembla.
  Personalment m’agtada mes Cap Pella per l’estil de musica que fa.

 4. el que tenen en comú és que tots canten a capella.El que és diferent és que canten estils musicals molt diferents, també que el Bobby McFerry canta sol i el de Tarzan també però l’altre no. El que més m’agrada és el de Tarzan perquè és més el meu estil musical després la del Bobby perquè és com un clàssic i finalment els de tv3 perquè són més d’un i perquè no és el meu estil.222

 5. Tenen en comú que el dos canten a capela i els diferencia el tipus de música que fan .
  Per mi el que m’agrada mes es CAP PELA per el seu tipus de música.

 6. Tenen en comú que tots canten a capela i es diferencien en el estil musical i que Bobby canta sol i té un estil musical diferent que els Cap Pela. Entre les dos cançons m’ha agradat més la cançó d’en Bob sobretot per la lletra.

 7. tenen en comú que canten a capela però es diferencien perque Bobby McFenin canta sol i Cap Ela canten mes gent

 8. En comú tenen que els dos canten “a capella ” i es diferencien en l’estil de música, també que el Bobby canta ell sol i te un estil de música diferent que el grup Cap Pela.
  El que més m’agradat és el Bobby perqué com diu la Lluna canta sol i te molt merit, també per la canço perquè es molt maca la lletra. El Cap Pela també m’agradat perqué hi ha com diferentes textures a cada veu

 9. aquesta canço a capella ja l’havia escoltat i em va sorpendre molt ere molt divertida i molt animada

 10. S’assemblen en que fan mÚsica a capella i es diferencien en que un son un grup i l’altre es ell sol. M’agraden molt els dos no se quin triar.

 11. Tenen en comú que canten a capella i es diferencien en que tenen diferentes veus i que uns son un grup i els altres o fan sols.
  El que més m’agrada es el Bobby perquè penso que sol es més difícil fer les veus, tambe, m’agrada molt com cante i com fa les cançons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *