Instruments reciclats

Nois i noies de 6è: entreu a l’apartat de la Coral i aneu a Bocins de música (el bloc de música de l’ESO) i mireu el vídeo que hi ha sobre instruments reciclats. Què us sembla? Què en penseu? Per mi és una passada !!!!  Deixeu els vostres comentaris que jo també hi diré la meva !!!!

De totes maneres, aquí us deixo l’enllaç per si hi voleu entrar directament:

http://catholic-link.com/2013/10/02/el-mundo-nos-manda-basura-nosotros-le-devolvemos-musica-documental-sobre-la-orquesta-sonidos-de-la-tierra/

7 comentaris a “Instruments reciclats

 1. Has ficat nois i noies de 3r jajajajaja
  El video es molt xulo i es molt dificil construir un aperell de musica tant simplement com a basura
  M’a encantat 😉 😉 😉 🙂

 2. He vist el vídeo m’ha agradat molt, trobo que deu ser bastant difícil construir un instrument com aquests però al menys no s’ha de pagar tant. Jo a quan anàvem a quart havíem de fer un instrument musical amb materials i jo vaig fer una guitarra amb trossos de cartró, xinxetes i gomes de pollastre (les cordes) però, és clar no sonava tant bé!
  Que demà us vagi bé la castanyada i no us espanteu per les vacunes “encara que a mi em fan poooor” , és que jo demà no hi sóc i no vindré al cole!

 3. Ei Ariadna!!! és que això també ho ha penjat al nostre bloc!! jeje però és wai eh?? Molt sorprenent!

 4. Elvi el video m’ha agradat molt 🙂 😉

  Costa molt oi contruir un intrument musical en el qual es pugui tocar!
  A mi m’agradaria poder fer un instrument per difents grups i que cada grup penses el que bulgues. 🙂 😉
  Crec que seria una manera de traballar música peró amb un altre instument del qual toquem a classe, la flauta. 😉 🙂

 5. La castanyada ha sigut molt xula però s’ha fet molt curta. 🙁
  Que farem 😉 🙂
  Jana quin morro, t’has saltat les vacunes, però te les hauran de fer al CAP i hauràs d’anar tú. Quina pena no…! 😉 🙂

 6. Estic contenta que us agradi el vídeo, la veritat és que dóna missatges molt importants. Em podríeu dir quins????? N’hi ha dos al final molt contundents i al mig del vídeo aproximadament es diu alguna cosa curiosa i impactant relacionat amb la compra dels instruments musicals.
  Espero les vostres respostes.
  Ei, mireu al programa 6 del Oh, happy day! l’actuació del cor vocal. Fantàstics!!!! I tot “a capella”.
  Ariadna, canvio això dels nois de 3r. se m’ha colat tal com diu la Claudia.
  Que bé que la Castanyada t’hagi semblat curta, Núria. Ho vau fer molt bé i va quedar molt divertit. Guai !!!! Ara a preparar el Nadal !!! Això no s’acaba mai, nois i noies.
  Sabeu que vam sortir a la “tele”? A Pirineus TV i Lo Pallars TV. Ho podeu mirar.

 7. Sí sí Núria tu dius quin morro però jo no. M’hauria agradat molt ser-hi el dia de la CASTANYADA encara que ens vacunessin perquè igualment m’han de vacunar. De totes maneres sé que tots ho bau fer molt bé. Espero que el dia de Nadal estigui aquí TREMP!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *