Ciutadania divendres 18 d’octubre

En aquest article és on heu de respondre a les preguntes que vam comentar el divendres passat a la classe de ciutadania, podeu fer-ho en forma de petita redacció o responent pregunta a pregunta.
Som-hi!!

25 comentaris a “Ciutadania divendres 18 d’octubre

 1. -Si soc normal. Bé jo crec que sóc igual que els demés i em tracten bé. – Una mica més alta que les demés, però no em tracten malament per ser així, dona igual un es més baix un altre es més alt…
  -No, jo crec que puc fer tot el que poden fer els meus companys si m’esforço… 🙂 fins demà

 2. Hola bona nit vaig a respondre les preguntes de CIUTADANIA : Sí jo sóc normal. Respecte als companys em veig bastant normal i igual que ells. Em sento diferent en que el meu pare té un hotel, que tota la meva família viu a Barcelona i que la meva germana és escriptora.
  Tot això és el que haviem de respondre oi??? FINS DEMÀ I BONA NIT!!!! ; )

 3. Hola nois!!! 😉
  Em sento normal, si
  Em sento igual als altres però una mica mes veloç i mes vaixa de lo que haig de ser.
  Hi ha una cosa que jo no puc fer i es que hi ha nenes que poden fer el espagueti o el macarró i jo no puc :<

 4. Hola , jo també hem sento normal, l’únic es que jo sóc una mica més alta que alguns dels meus companys, però tampoc passa res.
  Jo no puc fer tot el que fan els meus companys, perquè hi ha gent que es més elàstica que una altra gent, o també hi ha gent que es mes llesta que una altra, però no passa res perquè tothom ha d’estar orgullós de com és ell mateix i del que té. Adéu fins demà. 🙂

 5. Si, sóc normal.
  Respecte als companys em veig igual, tot i que alguns poden fer coses que jo no puc fer, i al revés tambè i a coses que jo puc fer però uns altres no poden.

  Jo hi ha coses que em costa fer-les, per exemple fer l’espageti…Però hi ha altres nens que ho poden fer perquè tenen mès agilitat.
  Això no es el que conta, el que conta es que tots tenim moltes coses bones i em d’estar orgullosos per el que tenim i podem fer.

 6. Hola
  Jo crec que soc normal.
  Res pecte als commpanys hen veig igual hi ha coses que hem fan sentir diferent,com ser la més baixeta i no molt llesta. ha mi m’agrada molt llegir, i a la majoria de la clase no;m’agrada moltísim estar a la natura i correr per les muntanyes,fer esport ,caminar,… També i ha coses que no puc fer com el ,espagueti, correr molt depresa,llegir bé es el que més esfors hem costa però segur que algun dia ho aconseguirè

 7. 1–> Sí, jo crec que sóc una persona normal i tinc una bona relació amb molts dels meus companys.
  Respecte als meus companys em veig igual que ells.
  LLISTA DE COSES DIFERENTS
  1- La meva manera d’estudiar.
  2- La manera de pensar
  3- La manera d’actuar
  4- Etc…

  2–> No, perquè amb una micamés d’esforç i de practica les coses es poden aconseguir.

  Fins demà companys adeu!!!

 8. Falta molta gent per penjar les preguntes de ciutadania anim companys.
  😉
  😉
  🙂
  🙂
  😉

 9. Hola, ara m’he tornat a mirar els nous comentaris i he vist que em vaig descuidar una cosa del que volia dir:
  Jo crec que encara que hi hagi gent ( com jo ) que no sapiguem fer molts estiraments com l’espagueti, … Nosaltres ens hem d’estimar i respectar tal com som i si ens falla alguna cosa ho tornem a intentar i amb esforç segur que ho millorem i/o aconseguim, i Aina jo crec que tu ets molt llesta.

 10. 1. Sí jo crec sóc normal, em veig igual que els meus companys, cada nen/a es com és.
  M’ he ho passo molt bé amb els companys, a la classe, al pati, al carrer…

  2. Jo crec que no es qüestió del que fan els altres i jo no ho puc fer o a la inversa, perquè tots si volem ho podem ha aconseguir .
  A mi m’ agrada molt la música, toco la flauta travessera i també estic amb un grup de percussió amb el meu cossí.
  A cada u se li dona bé alguna cosa, el patinatge, el futbol, la ceramica, cossir, la música…
  Sobretot em de estar contents amb el que fem i com som. 🙂

 11. Si sóc normal? I tan que sí! …, bé suposo 🙁

  No vull semblar orgullós, només dic el que m’han dit la gent com sóc i com em vec a mi mateix. 🙂
  La meva llista, hi haurà gent que potser no li caic tan bé i la meitat de coses de la llista pensaran que no seran certes. Però jo vec així, tu!
  Bé, aniré al gra:

  🙂 -Sóc sensible.
  🙂 -Sé dibuixar.
  🙂 -Sé actuar. (En el món del teatre.)
  🙂 -Sóc amable i bona persona. Bé ho intento.
  🙂 -Sóc madur, puc semblar infantil perquè miro el super3. Però sempre m’he relacionat molt millor amb la gent gran.

  Això en dic “les cinc S que tinc”.
  Em sento diferent més o menys per aquestes cinc coses.
  Però això no importa perquè:
  “He vingut a la vida per ocupar un lloc en aquest món i per ser diferent i igual de tots vosaltres.”
  M’HE L’ACABO D’INVENTAR!

 12. 1.- Jo crec que soc normal, però en el punt de vista de l’altra gent no ho se. Hem vec diferent físicament, però amb alguns pensaments tots som iguals. Crec que som diferents en algunes formes de pensar, en les coses que ens fan sentir bé o malament…

  2.- Crec que hi ha algunes coses que alguns fan i jo no, com obrirse de cames fen l’espagueti, com la Mariona o nedar molt ràpid, com la Laia. Aquestes coses no son necessaries a la vida si no vols fer-les, les coses que m’agradarien fer i no puc es fer-li una abraçada al meu avi, que es mort, que ho faria molt temps però ara ja no puc.

 13. Esteu una mica pesadetes amb els espaguetis i els macarrons
  si no em podeu menjar, de pasta, ja us faig verdura. : )

  Era broma no en sé fer ni d’espaguetis, ni macarrons, ni verdura… Menjar-ho sí!
  Només sé dir: BONA NIIIT!

  Voleu espaguetis? 🙂

 14. Hola companys !!!!!
  1_ Com tots vosaltres, em sento normal, tinc 2 braços, 2 cames,…. M agraden els espaguetis, els macarrons, ….. es broma!!!!!!
  Em sento ben normal, potser soc una mica diferent , perque m encanta el fútbol!!!! I hi ha gent que no.
  2_ hi ha coses que jo no faig tant be com altres, com tocar la flauta o la guitarra , pero en faig d altres com anar amb bici, jugar a futbol i cuidar a la valença.
  Bona nit i fins dema

 15. Jo si sóc normal.
  Respecte als meus companys em veig diferent, perquè sóc la més alta de la classe ,m’agraden coses que als demés no…, llegir, no puc fer el espagueti i aquestes coses ,ect.

 16. Jo soc normal,respecte als menús compañs sóc mes tímid,les mes compañs corren mes rapid que jo,no sóc molt bo llegint .Adeu

 17. Hola compannys !!!!
  Sento de no haver-ho penjat al bloc l’exercici de ciutadania ara el penjaré :
  Jo em sento normal en moltes coses amb el que no em sento normal es qe jo soc molt baixa , que ser ser fer l’espagueti , que el meu peu és molt xic etc ..
  Les diferències que tenim als altres no vol dir que no som normals perque si tots siguesim iguals la vida seria una mica avorrida
  Adeu !!! 🙂 😉

 18. Jo crec que soc normal perquè tinc un cos i una familia que mestima. Bè però jo soc baixeta i potser els altesz em beuen rara però jo crec que soc normal . Soc baixeta!!!!!!!!!!!!!

 19. Jo trobo que sóc normal, em trobo molt bé amb els companys i no em tracten com si fos inferior a ells.Sóc una persona normal.De vegades em sento diferent quan sóc la única que aixeca la mà o quan no entenc les bromes i els altres si.Però no em sento diferent sempre,no em sento especial,em sento com els altres.

 20. Jo se fer coses que els altres no saben fer i els altres fan coses que jo no se fer,peò aixó és normal perquè no tots som iguals,tenim una personalitat.

 21. marta perdo per no haver fet el treball de ciutadania a temps.
  1-jo crec que si soc normal, una mes de la classe.
  una cosa que no hem fa sentir igual que els altres es en l’alçada perque a la classe hi ha molt nens i nenes altes i altres baixes jo sóc de les baixes.
  despues el meu nom es bastant raro perque tambe a la classe hi ha noms coneguts pero el meu es una mica especial.
  i una cosa que tambe hem sento diferent es que hi ha nens i nenes de la classe que es llegeixen un mun de llibres i a jo aixo de llegir no hem va molt.
  2- alguns exercicis d’airobic com ara l’espaqueti, el macarro i l’arpa hi ha nenes que ho fan molt be i jo no gaire.
  entrenaments i consells de la gent que ho sapiga fer.
  bueno aixo es el que penso jo de mi pero no se el que pensaran els altres de mi.

 22. 1- Jo crec que si sóc normal. Respecte als meus companys em vec diferent, ells poden fer moltes més coses que jo no se fer, tampoc llegeixo tan bé com els meus companys.

  2-Sí, hi han alguns nens i nenes que aguanten 6 min. corrent a e.f. i jo no aguanto ni 3 min. altres nenes saben fer l’espaguetti ,el macarro i jo no. El que nessecito és confiar més en mi mateixa.
  SENTO MOLT NO HAVER FET EL TREBALL QUAN TOCAVA.

  ADÉU

 23. Jo sí que crec que sóc normal perquè sóc un nen com tots:
  tinc una casa, menjar i una famìlia. El que em fa una mica diferent és que sóc bastant alt, que tinc idees diferents, que sóc bastant pesat…

  Jo crec que hi ha coses que no puc fer, per exemple, no sé nadar gaire ràpid, escriure sense mirar al teclat de l’ordinador, tenir paciència… Sí que necessito ajuda i ja en tinc: la Marta, la Clàudia, la Montse i els pares.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *