Crear i comparitr documents col·laboratius en línia

Hi ha diverses aplicacions en línia que ens permeten crear i compartir documents en línia:

1.- TitanPad

Amb TitanPad es pot crear un document col·laboratiu en un moment. No cal crear un compte per utilitzar-lo, només fer clic a “create public pad”, indica el teu nom, i comença a escriure. Pots convidar a altres persones a col·laborar, només fent arribar l’URL assignada al teu TitanPad. A cada col·laborador se li dóna un color únic per ressaltar el text que ha afegit. És molt simple i és molt senzill en aparença i en funcionalitat. Per últim assenyalar que incorpora un xat per anar comentant en viu els diferents canvis que aneu fent i que a més ofereix l’opció d’importar / exportar diversos formats: Word, RTF, PDF, text pla, web …

Un vídeotutorial orientatiu:
2. GroupDocs
Groupdocs és una eina bastant atractiva amb l’objectiu de competir amb gegants com Google Drive o Zoho. Podem obrir arxius sense necessitat de baixar-los, col·laborar entre diverses persones en un mateix arxiu, crear qüestionaris usant plantilles, signar documents directament al web, organitzar fitxers en carpetes .. totes les funcionalitats que es necessiten en el dia a dia, amb una solució bastant intuïtiva i ben dissenyada.
 Vídetutorial orientatiu:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *