Screen Toaster i Tildee: 2 eines que permeten crear un tutorial online

Moltes vegades us hagués anat bé poder fer un tutorial per a explicar un procés determinat. Res més fàcil! Aquí teniu una manera de fer-ne un. ScreenToaster és una aplicació online que us permet gravar allò que esteu fent al vostre ordinador. Pot gravar la pantalla sencera o un àrea rectangular determinada acompanyada, si voleu, de la vostra veu i, fins i tot, podeu utilitzar la webcamp. Us permet desar-lo al vostre ScreenToaster, pujar-lo a Youtube o baixar-lo al vostre ordinador en format .mov o .swf.

Aquesta eina 2.0 ens permet per crear tutorials en línia d’una manera fàcil i gratuïta on podrem inserir text, il·lustracions o vídeos. Un cop finalitzat el tutorial rebrem una URL on poder veure el material creat. Des de llavors ja podrem enviar la URL a través del correu electrònic o compartir el material en les principals xarxes socials perquè tothom ho pugui veure.
 Vídeotutorials orientatius:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *