El joc com a eina metodològica per aprendre

Avui dia ja són moltes les persones que pensen que l’educació no només se centra en el treball acadèmic a les aules o a casa (en el cas de l’educació en família), sinó també en les activitats fora dels centres educatius, així com extraescolars, educació en el lleure, etc. Tanmateix, des de les escoles també podem crear i preparar activitats divertides que motivin els nostres infants. Així doncs, i per què no, el joc potser una bona eina metodològica per aprendre i comprendre la societat d’avui. Sense cap mena de dubte, el joc hauria de ser més present a les aules, hauria de ser, en molts casos, el centre de l’activitat educativa, hauria d’ajudar als infants a comprendre i aprendre a relacionar els conceptes treballats a les diferents àrees curriculars…El material exposat en aquest bloc de Joel Artigas té l’objectiu de  recopil·lar recursos i jocs per fer amb els infants i ho presenta en un article titul·lat  Els millors 25 jocs infantils:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *