Buscar, escoltar i descarregar música online

1. MP3XD, és un potent motor de cerca musical que ens permet descarregar tota la música que volguem. Té una interfície molt simple i fàcil d’utilitzar. No ens cal instal·lar res a l’ordinador, tan sols posar el títol de la cançó que busquem i després te la pots descarregar a l’ordinador de forma molt senzilla.

2. STEREOMOOD és un lloc per escoltar música de manera gratuïta ONLINE. És una web peculiar, et permet escoltar música segons l’estat d’ànim que tinguis. Podríem dir que es tracta d’una ràdio online que enlloc de sintonitzar estils musicals, sintonitza emocions (alegria, cansament, tristesa…). Conté una tonelada de canços amb poca difusió.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *