Presentacions amb Picturetrail i Slide

1- Picturetrail ens permet crear de forma senzilla presentacions multimèdia online i inserir-les al bloc o pàgina web. Té una gran quantitat d’efectes completament personalitzables amb formes i estils originals i divertits. La galeria de presentacions de Picturetrail és gran i variada.

L’únic inconvenient és que hi ha limitació en quant el nombre d’imatges a emmagatzemar al seu servidor.

A continuació, us mostrem un exemple de presentació amb Picturetrail:

Podreu trobar el tutorial de les presentacions amb Picturetrail

logoreclim

2- Slide ens ofereix un servei online de presentacions, totalment gratuït. Per poder gaudir-ne, ens caldrà efectuar el registre. També ens permet convertir arxius PowerPoint, PDF i OpenOffice en una presentació que es pot inserir en un blog o pàgina web simplement copiant i enganxant el codi font que ens dóna la mateixa aplicació online.

Ens permet triar la mida, el color de fons, aplicar diferents estils i efectes a la nostra presentació. També hi podem posar música i afegir un peu de foto a cada imatge.

Si bé hi ha límit de fotos a cada presentació, el servei, de moment, no posa cap limitació en el nombre de presentacions que podem allotjar al seu espai web.

Però si voleu fer una presentació amb fotos, heu de descarregar aquest arxiu i instal·lar-lo al vostre ordinador per poder treballar en local:Get your own Box.net widget and share anywhere!

Aquí en teniu un exemple:

A continuació, us mostrem un exemple de presentació amb Slide:

Podreu trobar el tutorial Presentacions amb Slide, clicant directament a sobre d’aquesta imatge o bé a la pestanya Materials.

logoreclim

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *