Música al bloc

Si volem treballar amb so podem fer dues coses: treballar en local, és a dir, directament en el nostre ordinador amb algun programa que tinguem instal·lat, o bé treballar directament en línia per poder-ho després modificar des de qualsevol ordinador connectat a internet.

Si treballem en local podem fer-ho, per exemple, amb l’Audacity o el PodProducer. Si no els teniu podeu descarregar-los des d’aquí:


Get your own Box.net widget and share anywhere!

Si preferim treballar en línia, tenim també aquestes opcions:

1. Muzicons ens permet incloure música al nostre bloc amb alegres, divertits i senzills reproductors de música. Amb aquests reproductors, que podem personalitzar, triant entre tres models, un assortit d’emoticones i una senzilla paleta de 24 colors.Es tracta d’un servei que ens permet de manera molt fàcil pujar fitxers MP3 per poder utilitzar-ho posteriorment al nostre bloc o a la nostra pàgina web. El seu funcionament és senzill només cal seguir els següents passos:

  1. Crear un compte d’usuari en Muzicons (no és estrictament necessari, podem pujar mp3 sense previ registre).
  2. Seleccionar un icone per al reproductor
  3. Pujar el fitxer MP3 que vulguis (amb un límit de 12 Mb per fitxer)
  4. Seleccionar el “look” del reproductor
  5. Muzicons t’ofereix un codi que podràs incrustar al teu bloc.

Podreu trobar el tutorial Música al teu bloc amb Muzicons

2. Amb el Razz, podem gravar un text i posar-li música de fons i efectes especials, però no permet pujar arxius que tinguem nosaltres a l’ordinador.
3. En canvi, el ClikCaster, ens permet gravar en línia, però també pujar gravacions fetes en local. Escolteu un exemple:

En podeu trobar més informació a http://www.xtec.cat/audiovisuals/sav/jtec0607/index.htm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *