Listhings, tauler virtual de notes o idees

Listhings és una aplicació online gratuïta que ens serveix per anotar, en diferentes post-it, tot allò que hem de fer. Ja no cal més paper, en aquest tauler virtual de suro podem penjar notes de diferents colors, per tal d’organitzar les tasques o bé exposar idees. També es pot utilitzar per recordar els deures a realitzar.

Es pot utilitzar de forma anònima però en aquest cas la informació que introduim es perd quan tanquem l’aplicació. Si ens registrem, el contingut es guarda i és accessible des de qualsevol ordinador i en qualsevol moment.

Podem crear les notes que vulguem i personalitzar el color de fons i la mida. Així com, arrossegar i deixar anar les notes personals per organitzar-les com millor ens sembli.

Clica a sobre la foto, per tal d’accedir-hi:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *