Fer un gif online

Si el que estàs buscant és fer un gif online sense necessitat de tenir instal·lat cap programari específic a l’ordinador, us deixo un parell d’enllaços on podràs crear-ne en un moment.

1. Gif Make: és una eina online que permet, de forma gratuïta i sense necessitat de registrar-se, crear un gif animat. Només cal que pugis les imatges o donis la URL de les imatges que t’interessen, defineixes el temps en que cadascuna d’aquestes imatges es mostri, si vols que intermitentment es vagin visualtizant (bucle- o loop infinit amb un valor =0) i cliquis Crear un gif, al final et permet guardar-ho i descarregart-t’ho al teu ordinador.

gifmaker

2. Picasion:  és una altra eina online que permet crear gifs animats d’una forma molt senzilla. Pots pujar fins a 10 imatges i Picasion s’encarrega d’unir-les, tu podràs definir la velocitat de transició de les imatges i la qualitat a través del pes final de l’arxiu. Les imatges pots pujar-les des del teu ordinador o importar-les del Flickr o Picasa. un cop creat el gif animat et permet desar-lo al teu ordinador o et proporciona el codi embed per enganxar-ho en el teu bloc.

picasion

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *