WaterMark: creació de marques d’aigua a les fotos

Water Mark és una eina online i gratuïta que ens permet afegir una marca d’aigua a les imatges que vulguis, per donar-li un toc personal o per distingir-les.

És una aplicació molt simple, només cal seguir tres passos per poder inserir una marca d’aigua en la imatge desitjada: pujar la foto desitjada o les fotos desitjades (ens permet seleccionar diverses imatges al mateix temps) en format jpg-png-gif-bmp-tif-tiff i amb un tamany inferiro a 500Kb; realitzar el disseny de la marca d’aigua i processar la imatge per posteriorment guardar-la. Ens permet seleccionar el text que volem, la ubicació de la imatge, el tipus de lletra, el seu color i el tamany. . Únicamente se debe subir lafotografía a tratar, realizar el diseño de la marca de agua según nuestro gusto o necesidad y finalmente, procesarla.

També existeix una versió de pagament: Water Mark Pro que no té límits de tamany de foto.

watermark

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *