Vozme: converteix text en veu

VozMe és una aplicació online que fa molts anys que funciona i que va millorant amb el temps. Aquesta aplicació permet convertir qualsevol text en veu i escoltar-los en línia o descarregar-los en MP3 (per guardar-ho al teu ordinador si vols), pots escollir si vols una veu masculina o una femenina. VozMe funciona en anglès, castellà, italià, català i portugués. . Tot i que la veu és una mica robotitzada és un aplicació que està molt bé.

En aquesta web també et permet instal·lar i afegir un botó de síntesis de veu al teu navegador de forma molt senzilla, així pots seleccionar un text mentre navegues i prement el botó vozMe del navegador (que després d’instal·lar-lo et sortirà a la barra de navegació) podràs escoltar el text.

vozme

Aquí teniu un petit manual més visual elaborat per Raúl Diego:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *