Tragapalabras: per aprendre a llegir

La cueva del Tragalapalabras no és una aplicació multimèdia que pot utilitzar-se com a material de suport en l’aprenentatge de la lecto-escriptura durant el Cicle Inial i també es pot utilitzar com a material de motivació en la iniciació en el procés de lectoescriptura durant l’Educació Infantil. Permet també servir com a material de suport en l’aprenentatge de la llengua castellana, ja que és un material elaborat en castellà.

Aquest joc interactiu té com a protagonista un drac que acumula i es menjar paraules. Els nens i nenes podran entrar en la seva cova i jugar amb ell a jocs d’intel·ligència, de manera que si el desafien podran recuperar les paraules que han anat perdent.

la-cueva-del-tragapalabras

L’any 2007, La cueva del Tragapalababras va obtenir el segon premi en els Premios a Materiales Educativos Currriculares.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *