Toxic papers i PaperToys, un munt de retallables per fer a casa

1. PaperToys és un portal on podeu trobar moltes figures retallables que us agradaran molt. Tot i que algunes són molt complexes, n’hi ha de diferents graus de complexitat. Tots els retallables són gratuïts, alguns els podeu imprimir en color i d’altres en blanc i negre.

captura-de-pantalla-2011-03-23-a-las-142825

2. Aquests simpàtics amic que veiem en la imatge són els Toxic Paper Toys, uns ninots molt simpàtics que podem crear amb paper i de forma totalment gratuïta, ja que en aquesta pàgina hi trobarem les seves plantilles. Només es tracta de tenir traça i amb ajuda d’estisores i pega aconseguir un Toxic Paper Toy teu.

Entre la col·lecció de ninots podem trobar Robots,  Michis, Cmykradio o los Quarks. AquestsEAquests són gratuïts, la resta de col·leccions s’han de pagar, amb un cost de 0.99 €  (com a donació pel seu autor).

captura-de-pantalla-2011-03-23-a-las-142934

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *