JayCut, editor de vídeos online

Editor de vídeos online gratis

JayCut és una eina online capaç d’editar qualsevol vídeo que pugis des del teu equip. Els formats que s’accepten són avi, wmv, flv, 3gp, mp4… És interessant el fet que et permet treballar en castellà (un cop comences el projecte).

Com ja sabeu, actualment és molt senzill grabar des de qualsevol aparell, ja sigui una càmera, una tablet, un mòvil, una webcam…, el que és realment complicat és editar, perquè has de tenir un programa específic instal·lat a l’ordinador i perquè no sempre aquest editor llegeix el format que tu tens. És per aquest motiu que Jaycut ens ho posa tot més fàcil, només necessites l’arxiu i ja pots editar: afegir música, tallar trossos, inserir imatges, inserir transicions i efectes. Quan has acabat l’edició pots descarregar-te’l al teu ordinador o guardar-lo en un compte (servei de JayCut) d’emmagatzematge il·limitat. Per fer qualsevol edició cal que et registris, un cop registrat tindràs un espai on guardar els teus vídeos.

JayCut té diferents opcions de privacitat: públic, Mis amigos i privat. Un cop editat el vídeo el pots compartir amb gent directament des de JayCut, ja que pot allotjar els teus vídeos tal i com ho fa Youtube o tens l’opció de guardar-ho en el teu compte de Youtbe, Facebook, posar-ho al bloc,… També tens l’opció de descarregar-t’ho al teu ordinador.

captura-de-pantalla-2011-03-23-a-las-220421

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *