Continguts educatius en altres comunitats

M’ha sembla interessant publicar aquest article perquè actualment hi ha moltes plataformes sobre recursos educatius. Moltes vegades ens passem estones i estones buscant, via google, i sembla que al final no trobem el que desitgem. Us deixo links a portals que ofereixen un munt de continguts educatius digitals, molt útils per projectar amb PDI:

1. Continguts Educatius Digital de la Conselleria d’Extremadura és un portal de continguts organtizats per nivells educatius (educació primària, educació secundària, educació especial), i dins d’aquests s’organitzen per curs i per matèria. Tot i que és un portal en castellà, hi ha molts continguts digitals, val la pena perdre-hi una estona i veure què hi podem trobar.

contenidoseducdigitales

2. Portal d’Educació de Castella la Manxa compta amb un munt de continguts digitals per a diferents nivells educatius (educació infantil, educació primària, educació secundària, batxillerat, formació professional).

captura-de-pantalla-2011-03-23-a-las-112453

3. Educastor Nea és un portal de la Consejería de Educación y Ciencia del Gobierno del Principado de Asturias que es divideix en tres zones molt diferenciades (infantil i primària; secundària i formació professional; i aules hospitalàries). Tot i que només podem accedir a infantil i primària que estan oberts a tothom. Aquest portal ofereix als estudiants una manera diferent d’aprendre tot jugant.

Aquest portal  utilitza NEA, una eina online llançada per la Consejería de Educación y Ciencia del Gobierno del Principado de Asturias, ara per ara aquesta eina és accessible a tothom, però tot fa pensar que en poc temps sigui limitat el seu ús als centres docents del principat.

captura-de-pantalla-2011-03-23-a-las-114839

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *