Fitxes per treballar l’atenció i la simetria

Acaba el dibuix simètric i pinta’l

He trobat aquest material a un bloc creat per Ginés Ciudad-Real Núñez y Maribel Martínez Camacho professors de les escoles Virgen de la cabeza i La Salle respectivamente en la ciutat d’Andújar , es tracta d’un bloc amb una gran quantitat de recursos d’Orientació, tutories, audició i llenguatge, nee, materials de suport i complementaris.

En aquest article us deixo amb 50 activitats per treballar l’atenció, la percepció visual, la lateralitat, la proporció i l’orientació espaial. L’activitat consisteix a completar el dibuix, saben que és simètric, en algunes de les fitxes caldrà completar la part dreta i d’altres la part esquerra. Finalment es poden pintar.

EXEMPLE D’ACTIVITATS

Descarrega’t les 50 FITXES en pdfMATERIALS ANTERIORMENT PUBLICATS


Descarrega’t les primeres  40 FITXES en format pdf

acaba-el-dibujo

acaba-el-dibujo-1acaba-el-dibujo-2acaba-el-dibujo-3acaba-el-dibujo-4acaba-el-dibujo-5acaba-el-dibujo-6acaba-el-dibujo-7acaba-el-dibujo-8acaba-el-dibujo-9acaba-el-dibujo-10

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *