Convertir arxius swf (flash) a arxius executables exe – online

Existeixen molts programes que t’ofereixen aquesta possibilitat, però cal que primer instal·lis el software a l’ordinador per poder convertir arxius swf a exe. He trobat una aplicació online  molt interessant que et permet convertir un fitxer flash a exe online i gratis. D’aquesta manera si et descarregues un joc en format flash (swf) no cal que tinguis el programari específic flash per poder jugar des del pc. La majoria de jocs que trobem navegant per la xarxa estan fets amb flash (swf).

Només cal que vagis a Free online swf a exe, indiquis la ruta de l’arxiu swf en el teu disc dur i premis el botó convertir. Després de convertir-lo a exe et demana que el guardis en el teu ordinador.
Aquest tipus d’eina ens permet descarregar qualsevol joc flash i convertir-lo a executable. Un cop convertit (és a dir, un cop convertit de format swf a format exe) no ens caldrà estar connectats a internet per poder-hi jugar; també ens permet  jugar a pantalla completa.

swftoexe

En aquesta web teniu un munt de jocs que us podeu descarregar gratuïtament:

freeonlinepcgames

Si encara no heu trobat jocs en línia que us interessin, us deixo més enllaços amb moltes pàgines que contenen jocs flash en xarxa:

cercat1

nosaltres

vedoque

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *