Quizlet – creació de flashcards

A Quizlet trobaràs una aplicació online que et permet navegar i utilitzar un munt de flashcards que han estat creades per professors i estudiants.

A més a més podràs crear les teves pròpies targetes de memorització amb diferents mètodes que t’ajudaran a estudiar: Familiarize («familiarització») ; Learn («aprenentatge»); Test («examen»); Play Scatter («agrupar text»), Play Space Race («prova de velocitat»); Voice Scatter («agrupar sons») and Voice Race («prova de velocitat amb veu»).

quizlet

Si poseu en el cercador “catalan”, us trobarà totes les flashcards elaborades en aquesta llengua. Actualment s’ha afegit l’opció de poder posar imatges, però aquesta opció és de pagament.

Aquí teniu un exemple que he creat jo mateixa, és important que et registris (és totalment gratuït) per després poder utilitzar-lo quan tu vulguis. Un cop creades les flashcards pots treballar online, pots imprimir les targetes o pots enganxar el codi embed en el teu bloc (tant podeu inserir l’embed de flashcards, com l’embed de Learn com l’embed de Scatter). En aquest cas he creat unes targetes per a la meva petita amb l’objectiu d’identificar el seu nom, MIREIA (he utilitzat el nom dels alumnes de la classe).

Podeu inserir Quizlet- Flashcards:

Choose a Study ModeScatterLearnFlashcards

Comentaris: 2

  1. memotutor 19 octubre 2011 - 13:45

    Memotutor és una pàgina similar, i en català!

  2. mllocs 11 maig 2012 - 09:18

    Hola, http://recallio.com és una web catalana que permet treballar amb flashcards de manera molt senzilla. Doneu-hi un cop d’ull, pot ser una eina molt útil pels professors!

    A http://recallio.com/card_sets podeu veure el material que ha anat compartint la gent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *