Thatquiz: proves de matemàtiques

Thatquiz és una web que ens permet practicar alguns continguts matemàtics relacionats amb: els nombres enters (aritmètica, comparar, potències, factors, àlgebra, mitjanes…); les fraccions (identificar, comparar, simplificar, aritmètica…); conceptes matemàtics (rellotge, diners, unitats de mesura, gràfiques…); la geometria (trianlges, polígons, angles…).

També és una fantàstica eina que ens pot servir per generar proves i veure resultats de forma immediata. A més més ens podem registrar com a professors i elaborar proves per als nostres alumnes, podem delimitar el temps d’execució dels exercicis i corregir-ho més tard.

Es recomana a l’àrea de matemàtiques, però podem trobar altres recursos relacionats amb altres àrees : vocabulari (anglès, castellà, francès i alemany); geografia (Amèrica, Europa, Àfrica i Àsia); ciència (temes relacionats amb la cèl·lula, l’anatomia humana, la matèria i els seus estats).

thaquiz

1 comentari

  1. bibas 29 febrer 2012 - 20:32

    espero gaudi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *