Jocs per conèixer el teclat

En primer lloc us dóno l’enllaç a una aplicació online gratuïta que us permetrà d’una forma molt senzilla aprendre mecanografia.

TypingWeb, és un lloc on pots practicar i millorar la teva velocitat de mecanografia. Compta amb diferents nivells de dificultat. sitio donde puedes aprender, practicar y mejorar tu velocidad de mecanografía y tu exactitud con cursos desde el nivel principiante hasta el avanzado, y cursos de especialización. Puedes hacer un seguimiento de tu progreso si decides registrarte, es gratis.

typingweb

Podràs fer un seguiment del teu progrés si et registres, el registre és totalment gratuït.

En segon lloc us deixo alguns d’enllaços de jocs per als més menuts que permeten conèixer i memoritzar les lletres del teclat: 1. El Sebran (zebra, en suec) és un joc educatiu pensat per nens de 4 a 9 anys. És una agrupació de mini-jocs pensats perquè els nens es familiaritzin amb les lletres i els nombres, cadascun d’ells amb nivells diversos de dificultat. Un dels jocs, LA PLUJA DE LLETRES, ajudarà a memoritzar les lletres del teclat. Nota: La instal·lació és en anglès, però en el seu transcurs podreu triar el català com a llengua del programa.

sebran

2. Joc d’internet  per memoritzar les tecles

teclat

3. I per als més grans també teniu cursos de mecanografia online, totalment gratuïts:

mecanografia1 mecanografia2

4. Joc per aprendre mecanografia amb diferents nivells de dificultat. Es racta d’anar teclejant les lletres que van apareixent.

1_982-160x120b

5. Joc en xarxa, surt un teclat i cal prémer la lletra que ens indica. Aquest joc ajuda a desenvolupar l’agilitat per aprendre a escriure utilitzant el teclat.

En aquest altre joc has de teclejar les lletres que van caient del cel, es tracta d’un joc d’agilitat.

En aquest altre joc apareixen lletres al mig de la pantalla i només cal teclejar-les perquè desapareguin, només tens 30 segons per prémer les tecles que volen des d’una bombolla. També és un joc d’agilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *