MEMORO – El banc de la memòria

memoroTHE MEMORO PROJECT és un projecte “no profit”, dedicat a la col•lecció , a través d’entrevistes en vídeo, de les experiències i anècdotes de persones nascudes abans de 1940, sota forma de “contes” de 10 minuts.
Aquest procés té com objectiu estructural la lliure divulgació dels continguts recollits. El mitjà triat és la Xarxa, un lloc específic per a la col•lecció i la distribució dels continguts d’àudio-vídeo.
A diferència d’altres iniciatives similars, per a garantir els propòsits i la coherència del projecte, s’han posat unes limitacions a les modalitats de càrrega dels continguts, o bé amb un autenticació i identificació dels subjectes, o bé a través de la redacció.
El projecte neix sota el patrocini de la província de Cuneo.
Memoro s.r.l., inventora del projecte, vol sustentar-se a través de la contribució de patrocinadors èticament coherents, a canvi de la seva visibilitat en el portal.
El resultat de la gestió es donará a beneficència, una part a associacions a favor de la gent de la tercera edat, i l’altra part a favor dels nens, creant un pont idea entre les generacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *