Nach VS Justin Bieber

Ignacio Fornés Olmo, inicialment conegut com Nach Scratch i actualment conegut com a Nach, és el nom d’un MC alacantí. Va néixer a Albacete el dia 1 d’octubre de 1976 encara que va créixer a Alacant. Actualment és un dels rapers més veterans de l’escena espanyola.

Justin Bieber (1 de març de 1994, Stratford (Ontàrio, Canadà) ) és un cantant pop que toca la trompeta, la guitarra, el piano i la bateria. Començà la seva carrera professional a YouTube, on el seu futur mànager, Scooter Braun, descobrí el seu talent. Braun Bieber volà a Atlanta, Geòrgia per a consultar amb Usher i prompte signà un contracte amb Island Records.[3]

Al juliol de 2009, el debut de Bieber amb el senzill One Time. El senzill està actualment en augment i ha arribat al més alt dels rànquings (s’ha posicionat en el lloc número 12 del Canadian Hot 100 i en el 29 del Billboard Hot 100). Actualment està treballant en el seu àlbum debut My World, que serà llançat el 17 de novembre de 2009.[4] Les seves cançons més conegudes són: One less lonely girl, One time, Baby i Common Denominator.

El 6 d’abril de 2011 va oferir el seu primer concert als Països Catalans, concretament al Palau Sant Jordi de Barcelona, davant més de 18.000 admiradors.

Però està clar  Justin Bieber no és el millor, és la meva opinió.

Roger