UNA ALIMENTACIÓ SANA PER UNA

VIDA MILLOR.

En la meva classe estem fent un treball de la piràmide d’alimentció i tambè estem estudiant l’aparell digestiu, la respiració, l’alimentació… estem fen preguntes, dibuixos… I ha sigut molt divertit però en conclusió és per passarnos-lo bé però també per al control de naturals de la piràmide , el tub digestiu…poder treue bona nota.

L’alimentació consisteix en l’obtenció,  preparació i ingestió dels aliments.  La nutrició és el próces mitjançant el quals els aliments ingerits es transformen i s’assimilen, és a dir, s’incorporen a l’organisme dels éssers vius. Per extensió. es diu alimentació al subministrament d’energia o matèria primera necessaris per al funcionament de certes màquines. Si ens cuidem i mantenim la nostra alimentació sana el nostre cos estarà adequadament per això ho principal que hem de menjar són: pasta com per exemle macarrons, espaquetis, àrros…, veure molta aigua al dia, veure llet i menjar formatge i tambè 2-3 vegades al dia menjar fruites i de vegades tambè verdures. El que no tenim que menjar molt són els productes ensucrats com per exemple pastissos ,  i llaminadures menjar molt poques vegades.

L’Obesitat és l’excessiva acumulació de greix corporal a conseqüència d’un desequilibri entre la ingesta i la despesa de calories.

ARA US MOSTRAREM UNES FOTOS DE LA PIRÀMIDE D’ALIMENTACIÓ.

Lidia, Rafa, Nerea, Claudia.