ACROBÀCIES AL MÀXIM.patinatge

El patinatge agressiu o urbà es una modalitat del patinatge que ha evolucionat des dels anys 80.

El patinatge agressiu es realitza principalment en els skate parks, encara que també és poden fer servir rampes, baranes, graons o altres estructures o obstacles urbans.

Els patins agressius són patins que a la via tenen un forat per lliscar millor per les rampes i tenen unes rodes més petites.

Aprendre a patinar mitjançant el seguiment d’un monitor o professor que ens proporcioni les pautes necessàries per que poc a poc anem executant les tècniques que en ordre de dificultat ens va ensenyant. Encara que és tracta d’un bon mètode per aprendre a patinar, les caigudes estan germanitzades. Com en tot procés d’aprenentatge, hem de passar per errors que ens forcin a executar la tècnica per la por a que ens torni a passar alguna cosa desagradable.

El secret està en relaxació, progressivitat, paciència i confiança. S’ha de creure en si mateix i tot serà més fàcil. Si els demès poden tu també podràs. Cada vegada tindràs menys por.

Cada un té el seu nivell i no s’ha de desesperar. S’ha de gaudir del patinatge i no pensar en alguna cosa dolenta que et pugui passar.

Roger i Eric