image_gallery

UN SUPERLECTOR A L’ERAMPRUNYÀ

El dimecres dia 1 de desembre es va celebrar la festa dels superlectors  que es celebra a la biblioteca Marian Colomé i un nen de l’escola l’Eramprunyà de la classe de 6èB que es deia Arnau Valderrama Careño, va guanyar. En el concurs hi havia tres grups: el grup dels petits de 3 a 6 anys, el de edat mitjana tenen de 6 a 10 anys i els grans de 10 a 13 anys. L’Arnau forma  part del grup dels mitjans.

Al guanyar la biblioteca li ha regalat deu llibres que entre ells destaquen: ”El Regne Perdut de Geronimo Stilton , El Compte Karlestei i el cas del Pare Noel”. Per llastima l’Arnau l’any que ve no podrà guanyar a que les regles de el concurs superlerctor ho prohibeixen, però almenys podrà participar. La norma que estàvem parlant anteriorment, consta en que tota aquella persona que guanyi aquest any no podrà guanyar el següent, tot i que sigui la persona que més llibres s’ha llegit, en aquest cas guanyarà la persona que ha quedat en segon lloc. L’Arnau no està d’acord amb aquesta norma perquè ell vol tornar a guanyar.

En definitiva que l’Arnau està molt orgullós, i naturalment els seus pares també de tenir un fill amb tantes ganes de llegir, perquè ja amb els videojocs, sembla que els llibres no existeixin.